Twee tieners tijdens weekend verblijf seksueel misbruikt – Twee verdachten opgepakt

De politie van het bureau Santo Dorp heeft maandagavond 12 september de twee verdachten P.M. en R.G. voor seksueel misbruik aangehouden.

De beide mannen worden ervan verdacht twee meisjes van 14 en 17 jaar seksueel te hebben misbruikt. De meisjes zouden het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 september bij hun tante op Santo Dorp doorbrengen. Toen de moeder van de meisjes haar zus belde en vroeg hoe het met haar kinderen ging, bleek de tante daarvan niet op de hoogte te zijn.

De tante schakelde direct de politie in en bij een ingesteld onderzoek werden de meisjes enkele straten verder in de woning van R.G. aangetroffen. Daarbij is gebleken, dat de jongeman beide meisjes seksueel heeft misbruikt.

Het verder onderzoek wees uit dat P.M., een oom van de meisjes, hen toestemming had gegeven het weekend bij G. door te brengen. Deze oom bleek ook zeker een jaar de meisjes seksueel te hebben misbruikt.

Beide verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

error: Kopiëren mag niet!