Vicepresident en COL bereiken gentlemen’s agreement

De interventie van vicepresident Robert Ameerali heeft geleid tot de noodzakelijke doorbraak bij Cebuma. Hiertoe had de Confederatie voor Organisaties van Landsdienaren (COL) een beroep op de vp gedaan. COL-voorzitter Hugo Blanker zegt dat de detaillistische informatie met de bestuursleden van de Cebuma Werknemersorganisatie (CBWO) is afgestemd.  Er komt een overleg met de vicepresident waarop de overeenstemming nader ingevuld zal worden.
Vandaag zal de CBWO, na verkregen informatie van de COL, de gentlemen’s agreement bespreken met werknemers van Cebuma. Gezien de nijpende situatie heeft de CBWO alvast het advies van de COL in uitvoering laten brengen. Als gevolg hiervan zijn de werknemers van Cebuma vanaf maandagmiddag gelijk gestart met de normalisering van de werkzaamheden, om toch te proberen deze op lijn te krijgen.
Vooralsnog wilde de COL-voorzitter, die tevens voorzitter van de CBWO is, niet ingaan om de verwachtingen van de normale werkhervatting. ‘Dat er nu licht in de tunnel is, is dus te danken aan de interventie van de vicepresident, de  verantwoordelijke en oplossingsgerichte instelling van de operatieve leiding van Cebuma en niet in de laatste plaats de strijdvaardige,coöperatieve  en kundige instelling van de Cebuma- medewerkers.’
 

error: Kopiëren mag niet!