Styx KG eerste finalist in Hoofdklasse FC Inter Nacional krijgt herkansing tegen Boulancher

Styx The Kuldipsingh Group is de eerste finalist in de Hoofdklasse play-offs van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB). Ze versloeg in de beslissende game 3 FC Inter Nacional met 5-2. De ruststansd was 2-1. Door deze overwinning zit Styx in de finale. Inter Nacional is niet uitgeschakeld; ze krijgt een herkansing om de finale alsnog te bereiken. Wel moeten ze dan Boulanche in een best of 3 serie verslaan. De game 1 van deze serie wordt donderdagavond om 21.00 uur gespeeld in de Anthony Nesty Sporthal. Styx zal de finale game 1 pas op zondag 2 december spelen.
In de Eersteklasse is Kabel Boyz gepromoveerd naar de Hoofdklasse, doordat ze de eerste finalist zijn geworden van de play-offs. Nadat Moksie game 1 had gewonnen, trok Kabel Boyz de seriestand gelijk en won zondagavond ook game 3 met 2-1. De ruststand was 1-0. Moksie krijgt een herkansing tegen The Lions. Die won haar game 3 van SV Pentagon met 1-0. Pentagon is uitgeschakeld en blijft in de Eersteklasse voetballen. Game 1 tussen Moksie en The Lions wordt woendagavond gespeeld in de Amos Sporthal.
Styx II heeft het niet kunnen maken in de play-offs van de Veteranenklasse. De beslissende game 3 verloor ze van Djogo 200 met 4-2, na een 2-0 ruststand. Styx II is uitgeschakeld, Djogo 2000 speelt de halve finale tegen Wasgo. Game 1 wordt woensdagavond gespeeld in de Amos Sporthal. Styx M&N Car Center zit al in de finale en wacht op de winnaar van deze serie.

error: Kopiëren mag niet!