Jong Rambaan komt met de schrik vrij tegen Parana

Bij de voortzetting van de competitie bij de Lelydorp Sport Bond, kon niemand geloven dat de sterrenploeg van Jong Rambaan binnen 20 seconde al op een 1-0 achterstand kwam te staan tegen Parana. Het was Maikel Moeljoredjo die Parana naar een voorsprong schoot. Jong Rambaan was tot het uiterste gegaan in de transferperiode om hem binnen hun gelederen te halen, maar uiteindelijk verkoos hij toch om bij Parana te blijven. Het werd zelf erger voor Jong Rambaan, toen de jeugdige Jonathan Ngadiman het tweede doelpunt scoorde, maar dit doelpunt werd terecht afgekeurd, omdat Ngadiman de bal met hand speelde. Toch won Jong Rambaan uiteindelijk met 4-1.
Langzaam begon Jong Rambaan de wedstrijd naar zich toe te trekken en dat resulteerde in de 1-1, die door Ritesh Naigi werd gescoord. In de 41ste minuut tilde Soeddessing Jagdew de stand naar 2-1, wat later ook de ruststand werd. In de tweede helft was alles wat de klok sloeg Jong Rambaan. Binnen 3 minuten wisten ze twee doelpunten te scoren en Jong Rambaan met winst te laten starten. Andy Kromoredjo en Jagdew bepaalden de stand op 4-1. Dino Poeketie van Jong Rambaan moest vroegtijdig de kleedkamers opzoeken. Hij kreeg in de 85ste minuut zijn tweede gele kaart. Maikel Moeljoredjo miste in de blessure tijd nog een penalty voor Parana.
De kampioen SCA maakte ook geen fout en won van Sea Boys. Dwight Somito en Danilio Kartosendjojo bezorgden SCA een 2-1 overwinning op Sea Boys. Terence Polion scoorde voor de ploeg uit Vredenburgweg.
In de Tweedeklasse wist nieuwkomer Feyenoord een 3-2 zege te boeken op Ras’75. Orpheo Omzigtig scoorde twee keer, terwijl Otniel Daniel het andere doelpunt pikte voor de ploeg uit Rijsdijckweg. Hans Fernand en Sergal Wonodrono scoorden voor Ras’75. In blessuretijd wist Arvind Jiawan de gelijkmaker te scoren voor Jai Ghandi tegen Bangun Muda. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel. Baal Krishnasingh en Soeresshing Jagdew scoorden de twee andere doelpunten voor Jai Ghandi. Kelvin Orassie (2x) en Francios Vinisie scoorden voor Bangun Muda.