Slachtoffer mishandelt moeder verdachte

Aan de Dageraadweg hebben slachtoffers van een roofoverval zaterdagavond de moeder van de verdachte kort na de beroving mishandeld. Ook hebben ze ter plaatse vernielingen aangericht. De 19-jarige H.H. stond omstreeks 20.00 uur aan Dageraadweg, toen die werd overvallen door S.L., die gewapend was met een kapotte fles. Hierbij nam S.L. de donkerblauw gelakte dames Yamaha-bromfiets van H.H. mee.
De verdachte S.L. is geen onbekende in de omgeving en is eerder al in aanraking gekomen met de politie. Hij woont op de hoek van de Dageraadweg en de Botromankiweg. Het slachtoffer H.H., die enkele tientallen meters verder woont van S.L., ging met assistentie van zijn broer naar de woning van de verdachte. Aldaar hebben ze vernielingen aangebracht. Ook hebben ze de moeder van S.L. mishandeld. H.H. is door de politie van Livorno aangehouden ter zake mishandeling en vernieling.
De jeugdige verdachte S.L. wordt opgespoord door de politie. In de buurt staat hij bekend als een ontspoorde jongen. Diverse personen hebben geprobeerd hem weer op het juiste pad te krijgen, maar het mocht niet baten.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!