Winnaar voor verlote auto Davinci Group

Winnaar voor verlote auto Davinci GroupAfgelopen donderdag hield de Davinci Group de trekking van de door het bedrijf georganiseerde loterij, waarbij een Toyota IQ gewonnen kon worden. De trekking vond plaats bij de handelszaak Mango, één van de bedrijven van de groep, achter de Hermitage Mall. Onder belangstelling van het publiek trok Miss India Worldwide Suriname 2018, Rishika Poeran, het winnend lot. De heer Mahabiersing werd de gelukkige winnaar.
General manager Bobby Cheng is tevreden met het verloop van de loterij. “Het blijkt dat de winnaar een cadeau voor een neefje in één van onze zaken had gekocht en op de dag van de verjaardag van ditzelfde neefje wint hij de Toyota IQ”, laat Bobby Cheng weten. “We hebben vaker promotionele acties, en dit is één van de manieren om iets terug te geven aan onze klanten. Mensen konden bij aankoop van een product vanaf SRD 100 in één van de zaken, die vallen onder onze groep van bedrijven, in aanmerking komen voor het winnen van een auto.” De manager zegt dat er voor dit jaar verschillende andere acties gepland staan.
Het bedrijf dankt alle klanten voor het shoppen bij All Star, Foot Candy, Mango, Shana, Lacoste, Levi’s, U.S. Polo, Converse, Digital World en Game Star.
RB

error: Kopiëren mag niet!