CIC introduceert nieuw logo Ozon

Ozon LOGO NieuwOp maandag 26 november sluit Consolidated Industries Corporation de viering van haar 50-jarig bestaan af. Als onderdeel van de afsluiting, vindt de lancering van het vernieuwde Ozon logo plaats. Het vernieuwde logo is strakker, moderner en zal volgens het bedrijf verder versterking bieden, zodat zij hun doelen zowel lokaal als internationaal kunnen bereiken. Ozon zal haar vernieuwd logo lanceren met de herintroductie van twee van haar vernieuwde producten, namelijk Ozon Power Active waspoeder en Ozon wasverzachters. Daarnaast gedenkt NV CIC haar bestaan middels donaties aan verschillende instanties, waaronder ziekenhuizen, bejaarden- en kindertehuizen. De donatie maakt het mogelijk voor deze instanties zich voor een lange tijd geen zorgen te hoeven maken over een schone was.
Surinaamse trots op internationale markten
Sinds de start van Ozon in 1985 heeft het merk een enorme groei meegemaakt. Eerst bekend om haar waspoeders, inmiddels heeft het merk meerdere producten in 9 productcategorieën van schoonmaakmiddelen. De producten van Ozon worden volledig in Suriname geproduceerd en zowel in dit land als naar 12 andere Caribische landen gedistribueerd. De focus op constante kwaliteit en ontwikkeling maakt dat dit Surinaams merk zich mag meten naast grote wereldmerken op de schappen van de Caribische markten.
Afsluiting 50-jarig bestaan
Vorig jaar had het bedrijf in verband met zijn 50-jarig bestaan besloten een 3-tal sociale projecten uit te voeren. Het besluit kwam vanuit een idee wat terug te geven aan de klanten. Ook wilde het bedrijf mensen bereiken die het hard nodig hadden. Het bedrijf had speciaal voor deze gelegenheid een feestcommissie ingesteld, die met een aantal concepten zijn gekomen. Het project “50/50, De kracht van het delen” hield in dat gedurende 5 maanden vanaf juli tot en met eind december goedgevulde schoonmaakpakketten gegeven zouden worden aan 50 gezinnen. Het tweede project van CIC was georganiseerd speciaal voor de klanten van CIC, te weten “Ozon Splash”. Kinderen in de leeftijdscategorie 4-12 jaar konden genieten van de waterglijbanen en schuimbaden. Het derde en wel laatste project was ‘Back to the future’, waarbij het bedrijf naar diverse scholen is gegaan waar zij de leerlingen een stukje geschiedenis met betrekking tot de CIC hebben bijgebracht.
NK

error: Kopiëren mag niet!