Corruptie bestrijden enig doel Lens

Immilioh Lens was vrijdagavond aanwezig in Ocer, waar de regeringspartij een kadermeeting heeft gehouden (foto: Regilio Derby)
Immilioh Lens was vrijdagavond aanwezig in Ocer, waar de regeringspartij een kadermeeting heeft gehouden (foto: Regilio Derby)
Lid van de Nationale Democratische Partij (NDP) Jongeren, Immilioh Lens, wil zijn doel niet voorbijstreven. Zijn enig doel is om de corruptie met grote proporties terug te dringen. Tegen deze achtergrond wil hij niet ingaan op hetgeen de structuren van de NDP besproken hebben met hem afgelopen vrijdag, waar de paarse partij een kadermeeting had met zijn structuren. Lens, die Dagblad Suriname te woord stond, stelde duidelijk dat hij niemand en geen enkele partij tekort wil doen. Hij heeft maar een doel voor ogen en dat is dat de corruptie de kop in gedrukt moet worden. En dan gaat het niet alleen om de corruptieve praktijken waaraan leden van de NDP zich schuldig gemaakt zouden hebben. Het terugdringen van de corruptie geldt voor alle politieke partijen, waaronder de VHP, NPS, PL en de overige politieke organisaties. Het is van belang dat ook deze politieke partijen het bestrijden van corruptie als een belangrijke issue opnemen in hun verkiezingscampagne in aanloop naar de komende verkiezingen toe.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!