John Nasibdar: ‘Nog geen concrete afspraken samenwerking PL’

2John Nasibdar_Nog geen concrete afspraken samenwerking PL_Nieuw Suriname heeft nog geen concrete afspraken over een eventuele samenwerking met de PL. Dit laat de partijvoorzitter van Nieuw Suriname (NS) doorschemeren tegenover Dagblad Suriname. Hij zegt dat zijn partij wel gehoor geeft aan de uitnodigingen van de PL en ook mede participeert aan politieke activiteiten, maar concrete afspraken voor een eventuele samenwerking zijn nog niet gemaakt. John Nasibdar geeft mee dat gedurende beide actua festa activiteiten die de PL heeft georganiseerd, de eerste aan de Poerwodadiweg te Dessa en de tweede in het PL-centrum in Nickerie, zijn partij mede tot de uitgenodigden behoorde.
We hebben geen politieke vijanden
Volgens Nasibdar heeft zijn partij overal politieke vrienden. ‘We hebben geen politieke vijanden.’ De NS had ook gehoor gegeven aan een uitnodiging van de VHP door aanwezig te zijn gedurende een politieke activiteit in Nickerie. Dit was ongeveer zes tot zeven weken terug het geval. De partijvoorzitter beklemtoont dat indien zijn partij wordt uitgenodigd voor deelname aan politieke activiteiten, zij gehoor hieraan geeft. Ook indien politieke partijen hun vragen voor gesprekken voor eventuele samenwerking, zal de NS altijd een luisterend oor hebben. Tot nog toe is zij slechts door oppositionele partijen benaderd.
‘Ook praten met president als hij ons uitnodigt’
Nasibdar schroomt er niet voor aan te geven dat indien zij uitgenodigd worden door de president voor een gesprek, zij braaf invulling hieraan zullen geven. Maar een eventuele samenwerking met de NDP, hierop heeft hij nog geen antwoord. Dit is geheel afhankelijk van het overige bestuur, de coördinatoren en de achterban van NS.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!