VHP-structuren geïnstalleerd te Brownsweg

VHP structuren (2)Onlangs installeerde Chan Santokhi, voorzitter van de Vooruitstrevende Hervormingspartij, structuren te Brownsweg in het kader van het streven om de partij landelijk te profileren. De roep vanuit alle windstreken om deelgenoot te worden van de beweging ‘Red Suriname’, die zo langzamerhand vanuit de VHP ontstaat en die alle positieve krachten om Suriname te redden uit de huidige malaise wil bundelen, wordt steeds luider. Deze roep overstijgt alle culturele, etnische, politieke, economische, sociaal maatschappelijke achtergronden en is eenduidig.
‘Red Suriname’
De VHP kan niet anders dan gehoor geven aan deze roep en reist onvermoeibaar stad en land af om met de mensen in contact te treden, teneinde te komen tot het structureren van deze beweging. Zo ook was het de beurt aan groepen om zich na gedegen voorbereiding, te bundelen en alvast een VHP-coördinator met zijn stootgroep aan te wijzen voor alle 8 leefgemeenschappen te Brownsweg.
Jozef Tooy zal ernaar toe werken dat binnen niet al te lange tijd de kernen kunnen worden geïnstalleerd. Daartoe heeft hij op een speciaal belegde krutu met een delegatie van het hoofdbestuur van de partij, onder leiding van voorzitter Chan Santokhi, mandaat gekregen om als resortcoördinator op te treden, teneinde met zijn ondersteuningsgroep structuren neer te zetten.
De VHP-karavaan dendert onverstoorbaar voort en zal een ieder die Suriname voorop stelt aan boord nemen. ‘U hoeft zich slechts aan te melden en u krijgt gehoor. Zoek en gij zult vinden, klop en de deur zal voor u worden open gedaan.’

error: Kopiëren mag niet!