Rosebel Gold Mines verstrekt schoolpakketten aan zesdeklassers te Brokopondo en Pokigron

1Rosebel Gold Mines  (1)Op vrijdag 18 augustus voerde Rosebel Gold Mines NV voor de zesde keer haar schoolpakkettenproject uit. Hierbij verstrekte het bedrijf schoolpakketten aan ruim 227 geslaagden van de zesdeklassers van alle basisscholen in het district Brokopondo en uit het dorp Pokigron. Een pakket bestond uit een schooltas, schriften, woordenboeken en een tafelkaart van Suriname.
Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van gemeenschappen in de gebieden waar zij opereert, is een van de doelen die Rosebel Gold Mines NV heel hoog in haar vaandel voert. Dit is ook zeer kenmerkend voor alle dochterondernemingen van Iamgold in de wereld.
De overhandiging van de schoolpakketten aan de leerlingen vond plaats te Brownsweg. Hierbij waren aanwezig de General Manager van Rosebel Gold Mines NV, Suresh Kalathil, de Sustainability Manager, Jerry Finisie, de dc van het district Brokopondo, Kenya Pansa, de rayoninspecteur voor Onderwijs in Brokopondo, mw. Velanti, de hoofdkapitein van Brownsweg, Henk Finisie en anderen.
Rosebel Gold Mines wilt met deze geste een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het district en de vele talentvolle jongeren in Suriname.

error: Kopiëren mag niet!