Jonge ondernemer realiseert droom met oprichting peuterschool

1 Jonge ondernemer realiseert droom met oprichting peuterschool (1)

Schoolleider Rayshree Gajadien in haar nieuwe werkruimte
Schoolleider Rayshree Gajadien in haar nieuwe werkruimte
Onderwijs verzorgen aan kinderen, wat resulteert in een eigen onderneming. Een onderneming waar het kind centraal staat en waar er alle aandacht aan het kind geboden wordt om zich ten volle te ontplooien. Dit allemaal is voor Rayshree Gajadien, van huis uit leerkracht, de spil geweest om een eigen peuterschool te beginnen. Peuterschool Bumba biedt voor de ouders van het kinderrijke Maretraiteproject te Tout Lui Faut een goede optie voor opvang en vroege begeleiding.
Bumba is een particuliere school, die op 23 juni 2017 is opgericht met als doel kwalitatief onderwijs en opvang te bieden. ‘Onze missie is om de peuters van 2 tot 4 jaar een veilige, vertrouwde en stimulerende speelomgeving te bieden, waar ze zich op emotioneel, lichamelijk, sociaal en creatief gebied kunnen ontwikkelen zonder dat ze onder druk worden gezet’, zegt oprichtster Gajadien. ‘Alle peuters krijgen een dusdanige begeleiding en de kans zich optimaal te ontwikkelen, zodat overgang naar het basisonderwijs bijdraagt tot een ononderbroken ontwikkelingslijn van 2 tot 12 jaar.’
Volgens Gajadien treft ze nu alle voorbereidingen om het nieuwe schooljaar in oktober vlekkeloos te starten. De inschrijvingen starten binnenkort. Contactnummer van Bumba is 8534890. De peuterschool staat aan de Babunnootweg.

error: Kopiëren mag niet!