Twee arrestanten Houttuin ontvlucht

Marcel Juanito Burleson alias Burl (42) en Shaquil Urvin Hiwat (19)
Marcel Juanito Burleson alias Burl (42) en Shaquil Urvin Hiwat (19)
Twee arrestanten hebben maandagavond omstreeks 21.12 uur kans gezien onopgemerkt uit het cellenhuis van Houttuin te vluchten. Robby Ramjiawan, Regiocommandant van Midden Suriname, geeft aan dat de arrestanten de spijlen van het dievenijzer van het cellenhuis hebben doorgezaagd. Ze zijn door de ontstane opening naar buiten gekropen.
Het gaat in deze om de arrestanten Marcel Juanito Burleson alias Burl (42) en Shaquil Urvin Hiwat. Ze waren beiden in afwachting op hun berechting ingesloten op post Houttuin. Arrestant Burleson wordt poging tot doodslag, zware mishandeling, poging zware mishandeling en mishandeling verweten. Zijn celgenoot Hiwat wordt verdacht van het hebben van gemeenschap met een jeugdige, ontucht met een bewusteloze of onmachtige, onttrekking van een minderjarige aan het wettig gezag, verberging c.q. schaking van een minderjarige.
Ramjiawan heeft in verband met het onderzoek de opsporing gelast van deze arrestanten. Hij heeft hun foto’s publiekelijk bekend gemaakt. Hierbij vraagt hij de samenwerking van de samenleving. Indien deze twee figuren ergens gezien worden of dat men weet waar zij zich ophouden, gelieve de informatie dan door te spelen aan de Centrale Meldkamer op het nummer 115.

error: Kopiëren mag niet!