Para sluit dienstjaar af met uitreiking 250 toewijzingsbeschikkingen

Para sluit dienstjaar af met  (5)De minister van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft vrijdagmiddag 250 toewijzingsbeschikkingen uitgereikt aan belanghebbenden, die allen hun bereidsverklaring (BV) keurig hebben aanvaard. Ongeveer 1300 BV’s zijn in de maand mei 2015 uitgereikt aan Surinamers, maar slechts aan een deel kon vrijdag de toewijzingsbeschikkingen worden uitgereikt. De rest “is coming soon”, zei RGB-minister Relyveld.
Volgens Relyveld betreffen deze beschikkingen de gronden aan de Groenhartweg, Wooncentrum Zanderij (Albert Plesmanstraat), Copieweg, Palisade 2, Pararacweg en een paar individuele beschikkingen uit verschillende gebieden in Para. “ De gebieden Rijweg Pikien Saron, Sheotahulweg en Arubaweg volgen binnenkort”, gaf de minister te kennen.
Volgens districtscommissaris Armand Jurel is in het afgelopen dienstjaar veel werk verzet. Voorafgaand aan infrastructurele werkzaamheden en reguliere werkzaamheden, zoals vuilophaal, verfraaiing, ordening recreatieoorden en controle op winkels en eetgelegenheden, is deze uitreiking van toewijzingsbeschikkingen een kroon op al het werk dat is verzet in het afgelopen dienstjaar.

error: Kopiëren mag niet!