Winnaar Telesur-auto: “Ik heb maar 1 sms gestuurd”

Frontfoto 1De ondernemer Diepnarain Joeglal is de troste winnaar geworden van de Kia Sportage-auto, die door Telesur verloot werd. Je kon meedoen door het woord SUV te sms’en. “Je gaat het niet geloven. Ik heb maar 1 sms gestuurd en na een week werd ik gebeld dat ik de winnaar ben geworden van de auto”, vertelt Joeglal aan Dagblad Suriname. ‘Ik was aan het werk toen één van mijn arbeiders me motiveerde om een sms te sturen. Ik dacht van ‘laat me het maar doen’. Ik dacht niet aan winnen’, zegt de ondernemer. ‘Soms moet je geluk ook aan je zijde hebben.’
Hoewel het niet om een gloednieuwe auto gaat, verkeert de wagen volgens Joeglal in een A-1 conditie. Het voertuig heeft inmiddels al een bestemming. ‘Mijn zoon heeft zijn voertuig verkocht en we keken uit naar een andere. In de tussentijd moest hij steeds de auto van mij of zijn moeder lenen om zich te verplaatsen. Dus de gewonnen auto maak ik hem cadeau’, zegt Joeglal.
De ondernemer zegt in het verleden vaker meegedaan te hebben aan zulke acties, maar nooit gewonnen te hebben. “Je moet gewoon geduld hebben om geluk te krijgen”, zegt hij tot slot.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!