Twee lijken aangespoeld

Twee lijken aangespoeldDe politie van Nieuwe Haven heeft woensdagmorgen rond 10.40 uur het ontzielde lichaam van de 25-jarige Shailesh Patan geborgen in de Surinamerivier ter hoogte van de oude veersteiger van Balast Nedam. Deze jongeman is volgens de politie in de nacht van maandag op dinsdag 5 april van de Wijdenboschbrug gesprongen. Het ontzielde lichaam werd woensdag aangespoeld. De familieleden hadden diezelfde nacht aangifte gedaan bij de politie ter zake vermissing. Nadat het lijk van de jongeman is aangespoeld, heeft de politie de familie ingeschakeld. De politie heeft het lijk in beslag genomen voor obductie.
De politie van Houttuin heeft dinsdagmorgen rond 11.00 bericht gehad met betrekking tot een aangespoeld lijk aan de Sir Winston Churchillweg. Het lijk verkeerde in verre staat van ontbinding. Dagblad Suriname heeft de informatie dat het Forensische Opsporing bezig is met het onderzoek om de identiteit vast te stellen.
De politie heeft recentelijk een vermissing geplaatst van de 22-jarige Wirien Kalka, meer bekend als Vicky. Deze jongeman zou in de nacht van 26 maart zijn gesprongen van de Wijdenboschbrug. De politie heeft in dit geval het lichaam nog niet gevonden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!