Ben Affleck is ‘klaar om weer te daten’, maar stelt één voorwaarde aan zijn volgende partner

Na zijn scheiding van Jennifer Lopez staat Ben Affleck open voor daten, maar hij eist wel een relatie met iemand onder strenge voorwaarden. Ben Affleck is klaar om zijn zeer openbare breuk met Jennifer Lopez achter zich te laten, aangezien hij zich eindelijk klaar voelt om weer te daten.

Hij heeft echter één strikte voorwaarde voor de volgende vrouw die in zijn leven komt, zo beweren bronnen bij Daily Mail.

Lopez vroeg in augustus een scheiding aan na twee jaar huwelijk. Het voormalige Hollywood-koppel heeft hun romance in 2021 nieuw leven ingeblazen. Naar verluidt was Affleck in een “zware” toestand na de breuk met Lopez en heeft daarom begrepen hoe belangrijk het is om zijn nuchterheid nooit in gevaar te brengen.

Een insider vertelde de krant: “Ben heeft relaties niet opgegeven en voelt zich eindelijk klaar om verder te gaan en weer te gaan daten. Hij gaat zich niet in iets serieus storten totdat de scheiding is afgerond, maar dat betekent niet dat hij niet kan daten.”

Ze onthulden: “Hij wil alleen daten met iemand die nuchter is of in herstel is. De afgelopen twee jaar zijn zwaar geweest voor Ben en nu hij begint te genezen, is één ding heel duidelijk: zijn herstel komt voor alles.”

error: Kopiëren mag niet!