Nicki Minaj onthult het ene ding dat haar zoon in haar leven veranderde

Nicki Minaj sprak onlangs openhartig over de positieve veranderingen die haar zoon in haar leven bracht.

In een interview met Eva Chen vertelt Minaj over haar moederschap, haar dagen voordat ze muzikant werd en meer. De rapper vertelt hoe ze oplichtte toen ze haar 4-jarige zoon zag, die haar zoon deelt met haar man, Kenneth Petty. Minaj heeft de naam van haar zoon nog niet publiekelijk bekendgemaakt, maar ze gebruikt liefkozend de bijnaam Papa Bear.

Tijdens een Vogue-interview legt Nicki Minaj uit wat haar zoon Papa Bear haar heeft geleerd. De rapper bekende dat ze dagelijks naar haar zoon toeloopt, wat haar volgens haar direct in een goed humeur brengt. Ze merkt op hoe mensen zich constant zorgen maken over de dingen die ze moeten doen, zelfs voordat ze uit bed komen.

De moeder van één kind herinnert zich ook dat ze in die staat was, maar ze zei dat het voor haar veranderde na de geboorte van haar zoon. De aanwezigheid van haar zoon zorgt ervoor dat Minaj een levenslang leven kan leiden.

Ze zegt: “Wat je ook doet in het leven, het moment dat je loslaat, is het moment dat alles naar je toe komt.” De zangeres geeft ook toe dat ze voor het laatst een writer’s block had nadat ze haar zoon had gekregen.

Ze zocht op dat het “uitdagend” voor haar was om het nummer “Seeing Green” met Drake en Lil Wayne te maken.  Hoewel ze het afmaakte, maakte de dominante zangeres zich hoe het krijgen van een baby haar hersenchemie zou veranderen.

error: Kopiëren mag niet!