Priyanka Chopra maakt haar ‘Bollywood-dromen waar’ in Zwitserland: er is een Sridevi-connectie

Actrice Priyanka Chopra deelde dat ze haar “Bollywood-dromen waarmaakte” in Zwitserland toen ze ronddraaide in de sneeuw. Op haar Instagram Stories dinsdag geeft Priyanka een glimp van zichzelf tijdens haar shoot in Crans-Montana.

In de video, die in slow motion is vastgelegd, is Priyanka te zien terwijl ze op de met sneeuw bedekte grond ronddraait en lacht. Ze draagt een lange jas en een bijpassende blauwe co-ord outfit.

In de clip voegt Priyanka het nummer Oh Meri Chandni toe uit de film Chandni van de overleden acteurs Sridevi en Rishi Kapoor. De film Chandni werd ook in Zwitserland opgenomen. Priyanka deelde de video en schrijft: “Maak mijn Bollywood dromen waar.”

De actrice gaf de locatie een geografische tag als Crans Montana, Alpes, Zwitserland. Priyanka maakte ook een wandeling ’s avonds na sneeuwval.

Bollywoods ‘desi girl’ Priyanka Chopra is terug in India. De actrice werd woensdag gespot op het vliegveld van Mumbai, met een moeiteloze stijl. Haar aankomst in India zorgt ervoor dat haar fans zich afvragen wat de reden is achter haar bezoek. We kunnen exclusief bevestigen dat haar bezoek niet is gekoppeld aan haar volgende Bollywood-project.

error: Kopiëren mag niet!