Air India vlucht vanwege bommelding van Mumbai naar New York, omgeleid naar Delhi

Air India-vlucht AI 119 van Mumbai naar New York werd maandagochtend vroeg in de lucht omgeleid naar Delhi na een veiligheidsprobleem als gevolg van een bommelding. “Een Air India-vlucht van Mumbai naar New York werd omgeleid naar Delhi na een veiligheidsprobleem als gevolg van een bommelding. Alle standaard veiligheidsprotocollen worden nauwgezet gevolgd om de veiligheid van passagiers en bemanning aan boord te waarborgen”,  aldus politiefunctionaris Usha Rangnani.

Hij voegde toe dat de dreiging werd ontvangen via een tweet op het social mediaplatform X. Air India zei dat de vlucht — AI119 — een “specifieke veiligheidswaarschuwing” ontving, waarna deze werd omgeleid naar Delhi.

Na grondige inspectie werden er echter geen verdachte voorwerpen op de vlucht aangetroffen.

“Vlucht AI119 van Mumbai naar JFK (New York’s John F. Kennedy International Airport) op 14 oktober ontving een specifieke veiligheidswaarschuwing en werd op instructie van het veiligheidsregelgevende comité van de overheid omgeleid naar Delhi. Alle passagiers zijn uitgestapt en bevinden zich in de terminal van de luchthaven van Delhi. Onze collega’s op de grond zorgen ervoor dat het ongemak voor onze gasten door deze onverwachte verstoring tot een minimum wordt beperkt”, aldus een woordvoerder van Air India.

error: Kopiëren mag niet!