Toekomst SLM bespreking met president Santokhi en VSV

Tijdens een vergadering op 14 oktober tussen president Santokhi, de Vereniging van Surinaamse Verkeersvliegers (VSV) en minister Uraiqit Ramsaran van Transport, Communicatie en Toerisme werd de toekomst van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) besproken. 

Hoewel de VSV zorgen uitte over SLM’s voortbestaan, verzekerde de president dat er afspraken zijn gemaakt voor hun ondersteuning. SLM is bezig met het herstarten van eigen operaties na een tijdelijke uitbesteding van de Amsterdam-route en werkt aan schuld- en pensioenfonds herstructureringen.

In het verhaal ontbreekt informatie over de specifieke inhoud van de afspraken tussen de regering en de SLM en wat deze concreet betekenen voor de toekomst van de luchtvaartmaatschappij. 

Daarnaast is er geen duidelijkheid over de tijdlijn waarop de problemen rond de schulden en het pensioenfonds opgelost zullen zijn. 

Tenslotte is er weinig inzicht in de gevolgen voor het personeel van SLM en hoe de zorgen van de VSV specifiek aangepakt worden om hun vertrouwen terug te winnen.

error: Kopiëren mag niet!