Demi Moore geeft update over gezondheid Bruce Willis: “Belangrijk om in het moment te leven”

Demi Moore (61) heeft nog eens een update gegeven over de gezondheid van haar ex-man Bruce Willis (69). Op het Hamptons International Film Festival in New York maakte Moore onder meer duidelijk dat de toestand van de Amerikaanse acteur, met wie ze drie dochters heeft, stabiel is.

De actrice, die tijdens het evenement een award in ontvangst mocht nemen, had Willis enkele dagen voordien nog bezocht. Ook hun dochter Rumer en kleindochter Louetta waren erbij.

Moore wil naar eigen zeggen nog zolang het kan genieten van zulke uitstapjes. “Ik heb het al eerder gezegd”, zei ze onder meer. “Het is wat het is, maar ik denk dat het belangrijk is om de situatie te accepteren. Voorlopig is hij stabiel.”

Moore is er ook van overtuigd dat het het beste is “om in het moment te leven” als het op de ziekte van haar ex-man aankomt. “We mogen niet alleen denken aan wie hij de afgelopen jaren altijd geweest is. Als je blijft vasthouden aan hoe het vroeger was, is het een verloren zaak”, aldus de actrice. “Maar het heeft iets moois om in het moment te leven.” Bruce lijdt namelijk aan ‘Frontotemporale dementie’ (FTD), dat is een vorm van dementie waarbij vooral de voorste delen van de hersenen beschadigd raken.

error: Kopiëren mag niet!