Dc Bhola tevreden over schoon Onafhankelijkheidsplein na viering Dag der Marrons 

Het Onafhankelijkheidsplein lag er schoon en netjes bij na de viering op het plein van de Dag der Marrons. Een verslaggeefster van Dagblad Suriname  sprak na afloop met de districtscommissaris (dc) van Paramaribo Noord-Oost, Ricardo Bhola, die zich zeer tevreden toonde over de afloop van het evenement. Hij constateerde dat het Onafhankelijkheidsplein en de omliggende gebieden schoon en netjes waren achtergelaten, wat een positief teken is.

De dustrictscommissaris benadrukte dat de invoering van een boeteclausule van SRD 25.000 waarschijnlijk heeft bijgedragen aan het verantwoordelijk gedrag van de bezoekers. Hij merkte op: “Dit soort maatregelen kan inderdaad helpen om de openbare ruimte schoon te houden en respect te tonen voor belangrijke herdenkingen en evenementen.”

Hij pleitte voor verdere continuering en uitbreiding van dergelijke initiatieven om een schoon en veilig milieu te waarborgen. 

De Marrondag toont de waarde laten zien van samenwerking tussen de organisatie en de bezoekers, waarbij iedereen een bijdrage levert aan het behoud van de omgeving en respect voor culturele tradities.

CS

error: Kopiëren mag niet!