Jennifer Lopez reageert voor het eerst op breuk met Ben Affleck: “Plots ontplofte mijn hele wereld”

Jennifer Lopez (55) heeft voor het eerst gesproken over haar scheiding van Ben Affleck (52). De zangeres zegt dat ze niet op zoek is naar een nieuwe relatie.

In een gesprek met comedian Nikki Glaser voor het tijdschrift Interview, spreekt Lopez zich opvallend openhartig uit over het afgelopen jaar. Aanleiding was haar rol in de nieuwe film Unstoppable, waarin ze de rol vertolkt van een moeder van een atlete met één been die worstelaar werd.

Het overkoepelende thema van de film, zelfbeeld en zelfvertrouwen, spreekt de ster aan. “Omgaan met het gevoel dat je genoeg bent, al vanaf dat je heel jong bent, dat is iets dat je pas na lange tijd begrijpt.” Lopez greep terug naar haar eigen kindertijd waarin ze “het middelste kind en vaak genegeerd was, met een extraverte moeder en vader die de hele dag en nacht werkten”.

Dat gaf de ster naar eigen zeggen het gevoel nooit een prioriteit te zijn. “Ook al doen je ouders hun best, dat nestelt zich in je. Nu ik zelf ouder ben heb ik veel meer empathie voor wat ze hebben meegemaakt.”

error: Kopiëren mag niet!