Wat zijn Taylor Swift’s plannen na haar succesvolle ‘Eras’-tour?

Het is het einde van een tijdperk: na bijna twee jaar en ruim 100 shows eindigt de Eras-tournee in december 2024. Met andere woorden, Taylor Swift staat op het punt haar post-Eras-tijdperk in te gaan, en als je je afvraagt ​​wat ze hierna gaat doen, ben je niet de enige.

De topnoten? Taylor wil ontspannen, wat broodnodige vrije tijd nemen en haar relatie met Travis Kelce naar een hoger niveau tillen (bronnen beweren dat trouwen en een gezin stichten in de kaarten zitten).

Maar er zijn ook wat geruchten over projecten in de maak, dus we hebben het hieronder allemaal uiteengezet uit respectvolle nieuwsgierigheid. Travis Kelce heeft nog ongeveer ~ anderhalve maand over van het NFL-seizoen nadat de Eras-tour eindigt, dus fans verwachten dat Taylor veel van zijn laatste wedstrijden zal bijwonen – en niet te vergeten de Super Bowl als de Chiefs het halen! Ga hieronder naar het volledige schema van hun wedstrijden – inclusief welke Tay kan bijwonen.

Fans speculeren al een tijdje over een Eras-tourdocumentaire, en 2025 lijkt een natuurlijk moment om het te laten vallen. Maar laten we niet vergeten dat de video voor “I Can Do It With a Broken Heart” in feite een minidocumentaire was met tourbeelden.

error: Kopiëren mag niet!