‘Bigg Boss 18’ gepresenteerd door Salman Khan: volledige lijst met deelnemers

Van actrices Shilpa Shirodkar en Vivian Dsena tot BJP-leider Tajinder Singh Bagga, hier zijn alle deelnemers die het tegen elkaar opnemen in het nieuwe seizoen van Bigg Boss Hindi.

Salman Khan heeft zondagavond de lichting kandidaten opgenomen in het huis van Bigg Boss 18. Dit jaar heeft de populaire realityshow, gebaseerd op Big Brother, in totaal 19 deelnemers: 18 mensen en een ezel.

Bollywoodster Shilpa Shirodkar uit de jaren 90, bekend van films als Kishen Kanhaiya en Aankhen, sloot zich aan bij de Bigg Boss-commune, samen met tv-acteurs als Vivian Dsena, Chahat Pandey, Shehzada Dhami, Avinash Mishra en Eisha Singh. Nyra Banerjee, bekend van haar werk in Telugu- en Tamil-films en de bovennatuurlijke tv-serie DivyaDrishti, kwam ook het huis binnen.

Andere deelnemers zijn acteurs Karan Veer Mehra, Shrutika Arjun, Hema Sharma, Alice Kaushik, Sara Arfeen Khan, lifecoach en openbare spreker Arfeen Khan, Arunachal Pradesh-model en acteur Chum Darang (BadhaaiDo) en Anupamaa-beroemdheid Muskan Bamne. En ja, een ezel, genaamd Gadha. Stand-upcomedian Munawar Faruqui was de winnaar van Bigg Boss 17.

Het nieuwe seizoen, met als thema ‘Time Ka Taandav’, wordt uitgezonden op Colors TV en JioCinema. Salman Khan heeft de Hindi-uitzending van Bigg Boss vijftien keer gepresenteerd.

error: Kopiëren mag niet!