Ranveer Singh: “‘Singham Again’ is het debuut van mijn baby,Deepika was zwanger van ‘Baby Simmba’ tijdens de opnames”

Rohit Shetty verzamelde zijn sterrencast voor de grote trailerlancering van zijn volgende actie-extravaganza, ‘Singham Again’. De trailerlancering vol sterren zag ook de hoofdrolspelers van de film – Ajay Devgn, Ranveer Singh, Tiger Shroff en Arjun Kapoor – opvallende entrees maken in bijpassende zwarte outfits, terwijl hoofdrolspeelster Kareena Kapoor Khan schitterde in een glinsterende jurk.

Deepika Padukone, die Lady Singham speelt, was echter opvallend afwezig op het podium. Regisseur Rohit Shetty sprak over de afwezigheid van castleden, waaronder Akshay Kumar, Jackie Shroff en Deepika.

“Akshay sir is bezig met de opnames voor ‘Housefull’ in Londen”, legde Shetty uit aan het publiek. Vervolgens gaf hij de microfoon door aan Ranveer, die van de gelegenheid gebruik maakte om namens zijn vrouw en co-ster Deepika een boodschap te delen. “Mulgi Jhajire!” riep Ranveer opgewonden uit, terwijl hij de geboorte van zijn dochter vierde met het juichende publiek.

Hij legde Deepika’s afwezigheid verder uit door te zeggen: “Deepika is druk met de baby. Dus ze kon niet komen. Mijn taak is ’s nachts, dus ik kwam.”

Ranveer deed toen een schattige onthulling, waarin hij ‘Singham Again’ het debuut van zijn baby op het grote scherm noemde, en zei: “Er zijn zoveel sterren in onze film, maar laat me je vertellen, dit is het debuut van mijn baby—Baby Simmba—omdat Deepika zwanger was tijdens de opnames.”

Terwijl de film zich voorbereidt op de Diwali-release, bracht Ranveer ook zijn feestelijke groeten over aan het publiek met een oprechte boodschap namens zijn familie. Hij zei: “Dus namens Lady Singham, Simmba en Baby Simmba, alvast een fijne Diwali voor jullie allemaal. Geniet van de trailer en vier Diwali met je familie. We hebben alleen jullie liefde en zegeningen nodig. Gatpatya Bappa!” Aan de kassa zal ‘Singham Again’ het opnemen tegen de horrorkomedie ‘Bhool Bhulaiyaa 3’, geregisseerd door Anees Bazmee.

error: Kopiëren mag niet!