Neparts gearresteerd in Thailand voor uitvoeren illegale penisvergroting operaties gedurende 20 jaar

Een vermeende neparts die de afgelopen twee decennia honderden penisvergrotingsoperaties heeft uitgevoerd — ondanks dat hij slechts een opleiding in de negende klas heeft gevolgd — is deze week gearresteerd in Thailand, aldus de politie.

Kittikorn Songsri, 36, leerde zichzelf als tiener hoe hij “siliconenvuller”-injecties moest doen en werd op 19 september gearresteerd tijdens een undercoveroperatie in zijn huis in Samut Sakhon, waar hij de nepprocedures uitvoerde, vertelden agenten aan de Bangkok Post.

Zijn totaal gestoorde plan werd verijdeld toen een ernstig geïnfecteerde klant bij de politie klaagde dat hij, nou ja, de lul was, volgens de lokale afdeling Consumentenbescherming van de politie.

Songsri, die naar verluidt de operaties op social media adverteerde, werd gearresteerd toen een undercoveragent een van de procedures regelde. Songsri zou tegen de politie hebben gezegd dat hij zijn cliënten 20.000 baht per persoon rekende, wat ongeveer overeenkomt met $ 615, en dat hij de afgelopen 20 jaar twee of drie cliënten per maand had gezien.

error: Kopiëren mag niet!