Spanning in de lucht: Reiservaring met SLM

Als het fout gaat, laten we dat graag weten. Maar mijn naam is Mika en ik wil vandaag iets positiefs delen: mijn vlucht met de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) is goed gegaan. Vliegen met de SLM is altijd spannend; je weet nooit zeker of je vlucht op tijd gaat vertrekken of vertraagd zal zijn.

In het verleden heb ik drie vluchten met SLM gehad, waarvan er één zelfs 24 uur vertraging had. De spanning en onzekerheid die hiermee gepaard gaan, zijn niet te onderschatten. Maar deze keer was anders: de vlucht was op tijd en goed verzorgd. Voor deze ervaring geef ik SLM een 100% score.

Het personeel is altijd vriendelijk, en vertragingen kunnen hen niet aangerekend worden. De ware zwakke plek van SLM blijft echter de onvoorspelbaarheid of je vlucht daadwerkelijk op tijd zal vertrekken. Ondanks deze zwakke plek, was mijn laatste ervaring positief en rustgevend.

Hoewel vliegen met SLM een emotionele achtbaan kan zijn, was deze laatste vlucht een welkome verrassing. De punctualiteit en service waren onberispelijk, en ik hoop dat deze positieve trend zal blijven doorzetten. Hopelijk volgen er meer vluchten zoals deze, zodat de nervositeit rondom vliegen met SLM zal afnemen.

Mika van G.

Munder, Paramaribo

error: Kopiëren mag niet!