DNA-lid Plein (NPS) sceptisch over realisering wenseljkheden in beleid regering

He Assembleelid Ivanildo Plein (NPS) is sceptisch over de realisering van de vele wenselijkheden in het beleid van de regering in de resterende 7 maanden van haar zittingsperiode. Hij zegt dat, zoals hij had verwacht, president Santokhi zoals de voorgaande jaren, ook deze keer heel wat zaken heeft opgesomd die de regering zegt te zullen uitvoeren.

Plein vindt dat hoewel hij bewust is van de startpositie van de huidige regering bij haar aantreden, er in de afgelopen 4 jaar toch veel meer moest zijn gerealiseerd dan tot tot nu toe het geval is. Zeker als het om zaken gaat waarbij de regering zelf zou moeten bezuinigen. 

De president heeft bij zijn aantreden aan de samenleving gezegd, dat de regering zoveel mogelijk zou gaan bezuinigen. Dat is echter onvoldoende tot uiting gekomen. De samenleving heeft in de afgelopen vier jaar het bijzonder moeilijk  gehad, en desondanks ziet men dat de president vaker reizen naar het buitenland maakt waar veel geld mee gemoeid gaat. De samenleving kan hier geen respect voor opbrengen, zeker als gekeken wordt naar wat de resultaten zijn van de vele buitenlandse reizen. 

Ook het friends & family beleid dat achterwege zou worden gelaten, is vandaag de dag na vier jaar regeren nog steeds aan de orde. Het gevoerde economisch beleid van de regering is tot nu funest geweest, gelet op de armoede onder de bevolking die hoogtij viert. Volgens het NPS-Assembleelid kijkt de bevolking met argusogen uit naar de verrichtingen van de regering in de komende maanden, om dan op 25 mei volgend jaar een uitspraak te doen over het gevoerde beleid van de regering.

error: Kopiëren mag niet!