Rekha betovert fans op 69-jarige leeftijd door 20 minuten te dansen op IIFA 2024

Rekha danste op Lata Mangeshkars nummer Piya Tose Naina Lage Re (1965 film Guide) en Pardesiya Yeh Sach Hai Piya uit (1979 film Mr Natwarlal). De ervaren actrice Rekha maakte de IIFA 2024-avond nog gedenkwaardiger toen ze het publiek verbaasde met haar sierlijke optreden, wat een speciale energie aan het evenement gaf.

De actrice, die opnieuw bewees dat leeftijd slechts een getal is, droeg een prachtige Anarkali-jurk en zag er nog steeds even elegant uit toen ze meer dan 20 minuten lang samen met een groep dansers optrad.

De officiële Instagram-pagina van IIFA deelde glimpen van haar optreden en nam fans mee op een nostalgische reis naar haar gouden dagen in de bioscoop. IIFA deelde de post en schrijft: “De nacht licht op terwijl de iconische en altijd stralende Rekha een verbluffend optreden geeft op het podium van de NEXA IIFA Awards 2024.”

In een video zie je Rekha dansen op het nummer Piya Tose Naina Lage Re van Lata Mangeshkar uit de film Guide uit 1965.  Ze speelde ook op Mohe Panghat Pe uit de film Mughal-e-Azam uit 1960, Lag Jaa Gale uit de film Woh Kaun Thi uit 1964 en Pardesiya Yeh Sach Hai Piya uit de film Mr Natwarlal uit 1979.

Op Reddit deelde iemand een video van Rekha met het onderschrift: “Rekha treedt op bij IIFA.” Een fan zei: “Zo sierlijk! De ultieme diva. Ongeëvenaard… zelfs op deze leeftijd.” “Ik moet zeggen dat ik dit soort liedjes, dans, elegantie, etc. mis. Mainstream Bollywood was ooit zo”, aldus een reactie. “Op deze leeftijd is ze nog steeds een hemelse schoonheid!!!”, schrijft iemand.

“Deze vrouw is 70. Oh god, hoe kan ze op die leeftijd zulke moves maken”, reageert een andere fan. Rekha keerde na meer dan vijf jaar terug op het IIFA-podium.

error: Kopiëren mag niet!