Donatie van Stichting ‘My Love For You is Endless’ aan Huize Betheljada.

Op vrijdag 20 september heeft Stichting ‘My Love For You is Endless’ een goederen donatie gedaan aan Huize Betheljada, een instelling die zorgdraagt voor kinderen met meervoudige beperkingen. De symbolische overhandiging vond plaats in het bijzijn van de heer Björn-Sanchez, financieel medewerker en beheerder van het tehuis, en de heer Jayentkoemar, magazijnmedewerker.

Huize Betheljada biedt dagelijks intensieve zorg aan kinderen met complexe zorgbehoeften, en de ontvangen donatie is dan ook zeer welkom. Desalniettemin moet worden erkend dat hoewel deze donatie een waardevolle bijdrage levert, het slechts een druppel op een gloeiende plaat is in vergelijking met de aanhoudende behoeften van de instelling.

Gezien de aanzienlijke middelen die nodig zijn om deze gespecialiseerde zorg te bieden, doet Huize Betheljada een dringend beroep op particulieren en organisaties om deze vitale instelling te ondersteunen. De nood is groot en elke bijdrage kan een verschil maken.

Stichting ‘My Love For You is Endless’ doet een oproep aan zowel de gemeenschap als de zakelijke sector om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen door actief de kwetsbare groepen in onze samenleving te ondersteunen.

error: Kopiëren mag niet!