Politieke prostitutie en paardje rijden bij ABOP

Hoe betrouwbaar is een partij die haar politieke huwelijk met de NDP nog niet heeft voltrokken en al betrapt is op overspel tijdens de echtscheiding? PDO en Nieuw Suriname doen een politiek huwelijksaanzoek aan huidig vicepresident Ronnie Brunswijk’s ABOP. Het lijkt wel een vorm van politieke prostitutie, met complete dienstenpakketten voor wie het maar wil horen.

Of willen ze werkelijk paardje rijden op de rug van ABOP? 

Wat zijn de echte motieven achter de schermen, nu ABOP in de regering zit? Proberen ze misschien iets mee te pikken van de “set mie torie” voordelen of zijn ze simpelweg helemaal platzak, niet in staat om de kosten van een verkiezing te dekken?

Gezien de laatste verkiezingscijfers, kunnen ze niet eens een VW(Kever) vullen met mensen.

John Nasibdar, voorzitter van Nieuw Suriname(NS), wist in 2020 maar liefst 38 stemmen te verzamelen op de lijst van de PL. Wangsabesari van KTPI nieuwe stijl deed het “beter” met 77 stemmen op de lijst van de NDP in Paramaribo.

Mensen die een huisfeest houden krijgen meer mensen dan deze politieke partijen bij elkaar.

PDO en KTPI nieuwe stijl lijken politieke vluchtelingen van hun moederpartijen. Ze blijven maar vluchten alsof er een ketting aan ze vast moet om ze op één plek te houden. Wellicht is het tijd voor een politieke babysitter die ze in toom kan houden. Tot die tijd, zet je schrap voor meer politieke soap en rennende politicus!

error: Kopiëren mag niet!