Diddy’s wanhopige sms’jes naar Cassie na aanval in hotel in 2016 onthuld

Diddy’s wanhopige sms’jes naar Cassie na zijn brute aanval op haar in 2016 zijn onthuld. Het bericht werd openbaar gemaakt tijdens de hoorzitting van de rapmagnaat over zijn borgtocht in New York op woensdag 18 september.

Dit leidde tot zijn tweede weigering van borgtocht. Assistent-Officier van Justitie Emily Johnson las de berichten voor, waarin Diddy smeekte: “Bel me, de politie is er. Ik heb zes kinderen. Yo, bel me alsjeblieft, ik ben omsingeld.” Cassie antwoordde: “Als je helemaal van de kaart bent, sla je me in elkaar. Ik ben geen voddenpop. Ik ben iemands kind.”

Diddy zit momenteel vast in het Metropolitan Detention Center in Brooklyn en zal op 9 oktober opnieuw voor de rechter verschijnen. Hij is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen.

Uit de aanklacht blijkt ook dat de artiest en ondernemer verdacht wordt van het organiseren van dagenlange seksfeesten, waarbij onder meer ingehuurde prostituees gedwongen werden handelingen tegen hun zin te verrichten. Video’s van de handelingen zouden vervolgens gebruikt zijn om de personen in kwestie te chanteren. Ook zouden illegale middelen zijn toegediend om de slachtoffers te laten meewerken.

error: Kopiëren mag niet!