Rihanna introduceert nieuwe ‘Amina Muaddi Heel’, de Anok Mule

Rihanna was op 16 september in Londen om een ​​lanceringsfeest voor haar nieuwe Fenty Hair-lijn bij te wonen bij Selfridges. Zoals verwacht maakte de onderneemster een groot modestatement in een crèmekleurige off-the-shoulder jurk van Jacquemus, die de gevoeligheden van een gewaad, trenchcoat en jurk leek te combineren.

Gemaakt van een dik en pluizig materiaal, zag Rihanna er gezellig maar fel uit; het kledingstuk werd smaller bij de taille waar riemachtige stukken stof hingen. De jas had ook een aanzienlijke split waardoor haar benen zichtbaar waren en bijdroeg aan de esthetiek van de gewaad. Het bovenste gedeelte was omgevouwen om een ​​elegante gelaagde look te creëren die de schouders van de muzikant blootlegde.

Rihanna’s talenten hebben een wereldwijd bereik, dus het is geen verrassing dat ze niet lang na haar verschijning op New York Fashion Week in Londen was.

Muaddi beschreef Rihanna’s Anok-muiltje als “custom butter satin.” De glanzende lichtgouden toon complimenteerde haar Jacquemus-jas, die ook een boterachtige tint had.

De schoen had een dramatisch puntige neus die contrasteerde met de gebogen contouren van het bovenwerk. De vamp liep aanzienlijk lager langs de zijkant en leidde naar het achterste gedeelte dat de hiel niet helemaal bedekte, waardoor Muaddi de schoen een muiltje noemde.

De ontwerper noemde geen specifieke datum, maar schreef dat Drop 24/25 “binnenkort uitkomt.” Ze bezocht Alaïa’s lente 2025-show in het Guggenheim deze maand in een doorschijnende jurk en met parels versierde gladiator-stijl sandalen.

error: Kopiëren mag niet!