Schoolpakketten Project van Leo Club KOELA

Leo Club KOELA, een actieve jongerenvereniging, houdt op 22 september een bijzonder evenement in samenwerking met de Stichting Social Caring Organization Suriname. Deze activiteit staat in het teken van het Schoolpakketten Project, waarbij ze 100 schoolpakketten willen doneren aan kinderen uit arme gezinnen of gezinnen die het momenteel moeilijk hebben.

Dominique, lid van Leo Club KOELA, benaderde de redactie van Dagblad Suriname om de gemeenschap te informeren over deze betekenisvolle actie. “Het is belangrijk dat we als samenleving omkijken naar elkaar en degenen die het moeilijk hebben een handje helpen. Met dit Schoolpakketten Project willen we kinderen de kans geven om succesvol te zijn in hun onderwijs, zonder dat financiële zorgen hen daarbij belemmeren”, aldus Dominique.

Om dit project te realiseren, zenden ze flyers rond om bedrijven en de gemeenschap te vragen om donaties. Het maakt niet uit in welke vorm, of het nu schoolspullen of financiële bijdragen betreft. Elke bijdrage, hoe klein ook, helpt de organisatie om dit doel te bereiken en kan een groot verschil maken in het leven van deze kinderen.

Dominique benadrukt: “We zijn zeer ingenomen met de bereidheid van de gemeenschap om te helpen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elk kind de kans krijgt op een goede start in het schooljaar. We hopen op uw ondersteuning en kijken uit naar een succesvolle samenwerking om deze kinderen te helpen. Laten we samen het verschil maken!”

CS

error: Kopiëren mag niet!