Drie verdachten voor verkrachting en beroving 16-jarig meisje aangehouden

Na de aanhouding van de verdachte V.M. (28) door de Recherche van Regio Midden op zaterdag 14 september, in de berovings- en verkrachtingszaak van een 16-jarig meisje op vrijdag 13 september op een adres in het district Wanica. is tijdens het onderzoek naar voren gekomen dat V.M. de strafbare feiten samen met twee kompanen heeft gepleegd. 

Ook het voertuig waarmee de verdachten zich verplaatsten kwam in beeld. De aanhouding van V.M. leidde kort daarna  tot de aanhouding van zijn kompaan K.R. (23). Een deel van de weggenomen goederen is door de politie achterhaald en in beslag genomen. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld.

De derde verdachte S.R. werd door dit rechercheteam en het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) opgespoord en in de vooravond van zondag 15 september in de boeien geslagen.

De verdachten V.M. en K.R. zijn inmiddels al voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl de derde verdachte S.R. nog moet worden voorgeleid bij de Hulpofficier van Justitie.

error: Kopiëren mag niet!