*VS Keurt Verkoop van $164,6 Miljoen aan Tanktrailers aan Israël Goed, te Midden van de Oorlog in Gaza**

Drie door de VS gemaakte MK-84-bommen die door Israël op de Al Mawasi-‘veilige zone’ in Gaza zijn gedropt, troffen een tentenkamp dat honderdduizenden Palestijnen onderdak bood, wat resulteerde in minstens 40 doden.

Op 12 september keurde de Verenigde Staten de verkoop van zware tanktrailers en bijbehorende apparatuur aan Israël goed, ter waarde van $164,6 miljoen. Dit besluit komt te midden van de aanhoudende oorlog in Gaza, Palestina. Het Defense Security Cooperation Agency heeft het Congres geïnformeerd over de mogelijke verkoop, met leveringen die naar verwachting in 2027 zullen beginnen. De VS en de westerse wereld worden bekritiseerd voor hun voortdurende steun aan Israël, wat door sommigen wordt gezien als het faciliteren van genocide in Gaza. Zij zullen verantwoordelijk worden gehouden voor deze massamoorden, aldus tegenstanders van deze beslissing.

Oh, wat is het triest dat de kinderen van Gaza tegenwoordig in zulke barre en moeilijke omstandigheden leven. In plaats van voor het tweede jaar op rij in de rij te staan ​​voor scholen, wordt hun onderwijs onthouden en worden ze gedwongen urenlang in lange rijen te staan ​​om een ​​bord eten te krijgen, terwijl hun ogen alles vertellen over de staat waarin ze zijn beland.

error: Kopiëren mag niet!