Assembleevoorzitter Bee benoemt Dementiëva Gregor tot Anti-Pest Ambassadeur van de Assemblée 

Parlementsvoorzitter Marinus Bee heeft woensdag 11 september de 19-jarige Dementiëva Gregor ontvangen voor een gesprek. Zij is het slachtoffer geworden van vooral pestkoppen op social media, vanwege haar dwerggroei en omdat zij haar MULO-examen 2023-2024 pas na een herexamen heeft gehaald.

Bee heeft besloten om Gregor vanaf eind september voor één jaar te benoemen tot Anti-Pest Ambassadeur van De Nationale Assemblée (DNA). In deze rol zal zij andere jongeren aanmoedigen om, ongeacht de omstandigheden, zichzelf te blijven bewijzen en hun best te doen. Daarnaast zal ze proberen degenen die anderen om hun fysieke toestand belachelijk maken, op andere gedachten te brengen, met nadruk op het vermijden van pesten.

Gregor zal haar boodschap overbrengen via korte videoboodschappen, die worden geproduceerd door de afdeling Communicatie en Informatie van DNA. Deze video’s zullen worden uitgezonden op DNA-TV (8.4) en de social media kanalen van DNA.

Gregor is ontzettend blij en dankbaar voor deze kans en zal zich extra inzetten om een rolmodel te zijn. De eerste Anti-Pest Ambassadeur van DNA, haar voorganger, was Giorgio Rustveld.

error: Kopiëren mag niet!