Twee cocaïne postverzenders aangehouden

De twee postverzenders A.B. (34), die woonachtig is in de omgeving van de Dhoolstraat, en de 63-jarige A.M., die in de omgeving van de Dhoekaranstraat woont, zijn woensdag 11 september in afzonderlijke gevallen door medewerkers van de afdeling Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname opgespoord en aangehouden.

A.B. en A.M. worden ervan verdacht in twee afzonderlijke zaken een doos ter verzending naar het buitenland bij een van de postbedrijven te hebben aangeboden. Bij controle door de douane werd in de doos van A.B. 79 gram cocaïne aangetroffen en in die van A.M. 1.860 gram om 750 ml cocaïne. De drugs werden in beslag genomen, waarna het onderzoek in deze zaken werd overgedragen aan de Narcotica Brigade.

In beide zaken is bij de voortzetting van het onderzoek gebleken dat gebruik is gemaakt van de legitimatiebewijzen van de verdachten.

De verdachten A.B. en A.M. werden voorgeleid en zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie heengezonden.

“De politie doet wederom een beroep op de samenleving om uiterst voorzichtig te zijn met hun legitimatiebewijzen en deze niet in handen van kwaadwilligen terecht te laten komen. U kunt onschuldig als een crimineel worden aangemerkt en in handen van de politie belanden”, zo waarschuwt het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!