President Santokhi terug met vertrouwd kapsel

“Misschien heeft het te maken met het nieuwe kapsel van de president, want we hebben een andere president meegemaakt”, woorden van Poetini Atompai, voorzitter van de Surinaamse Politiebond, nadat hij door president Chan Santokhi werd ontvangen voor gesprekken naar aanleiding van acties van de veiligheidsbonden. 

De nieuwe haarstijl van President Santokhi deed veel tongen los komen. Er werd enkele weken geleden, toen president Santokhi voor het eerst werd gezien met het nieuwe model, veel gediscussieerd. Velen zagen de nieuwe stijl zitten en weer anderen vroegen zich af wat er aan de hand was.

“Wat is er met president Santokhi’s haar? Plots is er een zij-scheiding met veel haar over zijn reeds jaren dunnende hoofd. Er is zelf haar tot op zijn voorhoofd en alles is pikzwart, opmerkelijk”, stelde een burger tegenover Dagblad Suriname. “Is het fotoshop of is het echt?”, vroeg iemand anders zich af.

Het nieuwe kapsel is echter van korte duur geweest. Bij de ondertekening van de loononderhandelingen met vakbonden was het staatshoofd weer te zien met zijn oude vertrouwde kapsel. 

 .

error: Kopiëren mag niet!