Auto met 5 inzittenden slaat over de kop en belandt in ravijn langs weg naar Nw. Koffiekamp  – 2 inzittenden lichtgewond

Een auto met 5 inzittenden is maandagavond tegen negen uur op de weg naar Nieuw Koffiekamp door een klapband van de weg geraakt en in een ravijn langs de weg beland. Twee inzittenden raakten lichtgewond, zo meldt de Unit Verkeer Midden van het Korps Politie Suriname.

Agenten die naar de opgegeven locatie gingen, troffen ongeveer 6 kilometer vanuit Brownsweg een voertuig in een ravijn aan.

Volgens verklaring van de bestuurder reed hij over de weg van Nieuw Koffiekamp in de richting van Brownsweg, toen hij plotseling een klapband kreeg en de controle over het stuur verloor. 

De auto ging over de kop met als gevolg dat die vervolgens in het ravijn terechtkwam. Er zaten 5 personenm inclusief de bestuurder, in het voertuig.

Twee van ze hadden letsels opgelopen en werden medisch behandeld en de drie anderen die geen zichtbare letsels hadden, wensten niet medisch behandeld te worden.

error: Kopiëren mag niet!