13-jarige jongen opgepakt voor tijdens feest in BEP-centrum met scherp voorwerp steken in been jongen (13)

De 13-jarige F.V., woonachtig in de omgeving van de Santodorpweg, is op vrijdag 6 september  door de politie van het bureau Latour aangehouden.

De jongen wordt ervan verdacht diezelfde dag op een feestje in het BEP=centrum aan de Ephraimzegenweg de 13-jarige R.P. met een scherp voorwerp een steekverwonding te hebben toegebracht. Agenten die na de melding op de locatie kwamen voor onderzoek hebben geconstateerd, dat beide jongens een bepaald moment een woordenwisseling kregen op het feest, aangezien F.V. een andere tiener met een beperking op zijn hoofd had geslagen. 

F.V. werd hiervoor door R.P. aangesproken, wat niet in goede aarde viel bij de verdachte en even later een scherp voorwerp tevoorschijn haalde en R.P. een steekverwonding toebracht in een bovenbeen. 

Het slachtoffer werd per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Spoed.Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Kort na het incident werden de verdachte en het scherp voorwerp door leden van het Quick.Response Team (QRT) QRT aangehouden en overgebracht naar het voornoemde bureau.

F.V. is na afstemming met het Openbaar Ministerie  door de politie in verzekering gesteld. Vanwege zijn jeugdige.leeftijd is hij ingesloten in het Jeugd Doorgangshuis Opa Doeli.

Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

error: Kopiëren mag niet!