Jarige Jennifer Simons: “Samen met de NDP nieuwe weg inslaan”

“Als voorzitter van de Nationale Democratische Partij wil ik, samen met jullie, een nieuwe weg inslaan. Een weg vol hoop, waarin we het beste van onszelf zullen inzetten”, zei NDP voorzitter Jennifer Geerlings-Simons in haar verjaardagsboodschap. De tweevoudige parlementsvoorzitter werd donderdag 71. 

Simons heeft eerder dit jaar het roer overgenomen van de voortvluchtige Desi Bouterse bij de NDP. “Op mijn verjaardag, kijk ik terug op een leven in mijn land Suriname, waarin ik als kind veel liefde en begeleiding van mijn ouders en familie heb gekregen. Vooral de kans om naar school te gaan en te studeren is zeer belangrijk geweest in mijn leven. Rijk waren wij zeker niet, maar ik had wat ik nodig had om te groeien en mij te ontwikkelen, en dat is wat ik wens voor ieder kind.”

“Dat is waaraan ik zal blijven werken zolang de kracht mij wordt gegeven. Ik heb vreugde ervaren, veel gedaan en veel bereikt, maar ook tegenslagen en groot verlies gekend. Door alles heen kon ik, door genade, de kracht en motivatie krijgen om door te werken en dienstbaar te zijn aan mijn gemeenschap”, zegt Simons. 

“Ik kijk daarom dankbaar terug op de weg die ik heb afgelegd, samen met de mensen die mij vriendschap en liefde hebben gegeven. Tot hier heeft de Heer ons geholpen. Vandaag kijk ik ook vooruit naar wat we samen kunnen doen met en voor de volgende generatie van leiders in Suriname. We zullen voor ons land een toekomst helpen vormgeven, waarin we in eenheid welzijn kunnen ervaren”, aldus Simons. 

error: Kopiëren mag niet!