Snel nieuws.

6 gijzelaars, waaronder een Amerikaanse staatsburger, dood aangetroffen in Hamas-tunnel.

Robert F. Kennedy Jr. heeft North Carolina aangeklaagd om zijn naam van het presidentsverkiezingsbiljet te halen

Nieuwe peilingen van InsiderAdvantage laten zien dat Trump leidt in de swing states Arizona, Nevada en North Carolina, gelijk met Harris in Georgia.

Kansen om 🇺🇸 Amerikaanse presidentsverkiezingen te winnen
Trump: 51% kans
Harris: 49% kans
(Gebaseerd op peilingen en voorspellingsmarkten)

Drie of meer uur achter elkaar videogames spelen wordt geassocieerd met ‘verhoogde fysieke problemen’, namelijk pijn in de hand of pols, evenals pijn in de rug of nek en vermoeide ogen, waarbij de risico’s voor alle leeftijden en geslachten gelden.
(Bron: Computers in Human Behavior)

De Japanse overheid zegt dat er nu 9 miljoen lege huizen in het land zijn, omdat het land worstelt met een afnemende en vergrijzende bevolking.

Meer dan 37.000 mensen in 🇯🇵 Japan stierven in de eerste helft van 2024 alleen thuis, en bijna 4.000 werden meer dan een maand na hun dood ontdekt, volgens het Nationaal Politiebureau, te midden van een eenzaamheidsprobleem dat werd verergerd door een vergrijzende bevolking.

‘Positieve’ start van poliovaccinatie in Gaza ondanks aanhoudende gevechten

Israëlische bezettingstroepen gebruiken fakkels tijdens hun aanhoudende invasie van vluchtelingenkamp Jenin.
Volgens ooggetuigen hebben ze minstens twee gebouwen in de oostelijke delen van het kamp tot ontploffing gebracht.

Het Palestijnse ministerie van Volksgezondheid zegt dat er nog eens twee Palestijnen zijn gedood bij de aanhoudende Israëlische militaire inval in het bezette gebied Jenin op de Westelijke Jordaanoever

De Israëlische Medische Vereniging heeft besloten zich morgen aan te sluiten bij de algemene staking om te eisen dat de regering akkoord gaat met een deal in Gaza.

Tienduizenden Israëlische demonstranten verzamelen zich op straat in Tel Aviv om op te roepen tot een dringende gijzelaarsdeal

error: Kopiëren mag niet!