Bestuurswisseling bij Stichting Wi Tru Sranan

Om de continuïteit van bestuur te garanderen en te voldoen aan de statuten zijn tijdens de bestuursvergadering op 15 juli Wendy Ramautarsing en Nephille Stekkel door het bestuur unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter en vice-voorzitter van Stichting Wi Tru Sranan.

Voormalig voorzitter Dirk Currie blijft aan voor een nieuwe termijn als Commissaris. De overige bestuursleden zijn Simone Beharry, Romario Mamatoe en Jean-Pierre Polanen. 

Het bestuur bedankt de heer Currie voor zijn voortreffelijk leiderschap de afgelopen 3 jaar sinds de oprichting van de Stichting. Onder zijn leiding zijn duidelijke waarden, normen, structuren en processen gedefinieerd voor het gedegen functioneren van de Stichting op de lange termijn.

Intredend voorzitter Ramautarsing: 

Beste Wi Tru Sranan-partners, leden en supporters,

Met grote trots en enthousiasme stap ik in de rol van voorzitter van Wi Tru Sranan. Onze organisatie heeft al op verschillende manieren bijgedragen aan de culturele trots en de kracht van de gemeenschap, en ik ben vereerd om deze erfenis samen met ons toegewijde team, onze partners en supporters voort te zetten.

Ik wil de aftredende voorzitter, Dirk Currie, hartelijk bedanken voor zijn waardevolle bijdragen en inzet. Terwijl we nieuwe leden verwelkomen in het Bestuur en onze commissies, worden we overspoeld met frisse ideeën en hernieuwde energie. Deze transitie markeert een spannend hoofdstuk voor Wi Tru Sranan.Terwijl we nieuwe uitdagingen en kansen omarmen, ervaren wij een van onze grootste uitdagingen op het gebied van toewijding en geduld.

In lijn met ons thema voor 2024, ‘Bringing values to Life’, zullen we ons concentreren op het bevorderen van bewustzijn en onderlinge verbondenheid binnen onze gemeenschap. Door de waarden respect, diversiteit en eenheid hoog te houden, streven we ernaar onze culturele identiteit te versterken en tegelijkertijd bij te dragen aan een hechtere en meer begripvolle wereld waarin we onze basiswaarden ontwikkelen en handhaven in onze gezinnen, gemeenschap, scholen en organisaties.

Ik kijk ernaar uit om nauw met jullie allemaal samen te werken om onze missie voor het behoud en de bevordering van het rijke erfgoed van onze waarden voort te zetten. Jij bent degene die het verschil maakt! Samen zullen we van 2024 een jaar van groei, verbinding en gedeelde waarden maken.

Mvg,

Wendy Slagveer-Ramautarsing

Voorzitter, Wi Tru Sranan

error: Kopiëren mag niet!