Burgers hopen op uitbreiding van Food Basket assortiment

In verschillende wijken van Suriname maken burgers gebruik van de Food Basket, een initiatief vanuit de regering dat hen voorziet van essentiële producten tegen betaalbare prijzen. 

Echter, in een recent evaluatiegesprek tussen het coördinatieteam van de Food Basket en president Chandrikapersad Santokhi, is gebleken dat er nog wat werk aan de winkel is. In gesprek met de redactie van Dagblad Suriname hebben burgers aangegeven dat ze graag een uitbreiding van het assortiment zien.

Het Food Basket-programma is bedoeld om burgers te ondersteunen in economisch uitdagende tijden door hen toegang te geven tot basisproducten tegen gereduceerde prijzen. Hoewel het initiatief door velen wordt gewaardeerd, geven diverse mensen in gesprek met de redactie van Dagblad Suriname aan dat het huidige assortiment van producten nogal beperkt is en een nogal groot gebrek aan variatie heeft. Ze hopen dat de variatie aan producten die via de Food Basket beschikbaar wordt gesteld, snel zal worden uitgebreid.

Julio Bhikharie,die ook verantwoordelijk is voor de uitvoering en het beheer van het Food Basket-programma, werd door Dagblad Suriname  benaderd voor een reactie op de verzoeken van de burgers. Bhikharie heeft echter nog geen concrete update gegeven over eventuele uitbreiding van het assortiment. 

Veel burgers blijven optimistisch en hopen dat hun stem gehoord wordt. Ze kijken uit naar een breder scala aan producten in de Food Basket, wat hen in staat zou stellen om meer variatie en voedingswaarde in hun dagelijkse maaltijden te brengen.

error: Kopiëren mag niet!