Prijsverlaging in meubelzaak verrast klanten

Tijdens een recent bezoek aan een meubelzaak aan de Leysweg in Paramaribo werden klanten aangenaam verrast door onverwachte prijsverlagingen. De eigenaar van de zaak informeerde de aanwezige burgers dat de prijzen die op de goederen stonden vermeld, inmiddels waren verlaagd. Deze aanpassing was het directe gevolg van de recente daling van de wisselkoersen.

Op de meeste goederen in de winkel was slechts een enkel blauw prijskaartje, dat echter niet de nieuwste, verlaagde prijs bleek te zijn. Bij nadere gesprekken met de eigenaar werd duidelijk dat alle artikelen met slechts één blauw prijskaartje een extra korting kregen, als gevolg van de daling van de koersen.

De klanten reageerden overwegend positief op het nieuws. Veel van hen wisten aanvankelijk niet dat de prijzen waren aangepast, waardoor de aankondiging van de winkelier voor een onverwachte, maar welkome besparing zorgde. De winkelier benadrukte, dat de prijsverlaging van toepassing is op het gehele assortiment waar de prijzen met een enkel plakkaatje zijn aangegeven.

De actie komt op een moment waarop veel consumenten op zoek zijn naar voordelige aankopen, en de daling van de koersen biedt hen nu een kans om kwaliteitsmeubels tegen verlaagde prijzen te kopen. Voor veel producten geldt vaak bij stijging van de wisselkoersen een verhoging, maar bij een daling van de koersen een en dezelfde prijs. Daarom vonden burgers het noemenswaardig dat ondernemers deze eerlijke stap maken.

error: Kopiëren mag niet!