Buku Gi Pret project brengt levendigheid in vakantie Nickeriaanse kinderen

Het Buku Gi Pret project biedt kinderen in Nickerie een unieke kans om zich tijdens de vakantie op een levendige en creatieve manier uit te drukken. Dit initiatief, opgezet door het echtpaar Ezra en Marga Buys uit Bonaire, is speciaal ontworpen om de kennis van de schoolgaande kinderen in Nickerie te verrijken op diverse educatieve manieren.

De boekjes die deel uitmaken van het project, zitten boordevol leuke en leerzame activiteiten. Kinderen kunnen hiermee niet alleen hun tijd op een zinvolle manier doorbrengen, maar ook profiteren van verschillende voordelen. Op vertoon van deze boekjes kunnen zij bijvoorbeeld korting krijgen bij diverse eetgelegenheden, gratis zwemmen tijdens de vakantie en deelnemen aan bedrijfsbezoeken vol attracties.

Het Buku Gi Pret project richt zich op alle leerlingen van de lagere scholen in het district Nickerie. De officiële opening en diverse activiteiten werden bijgewoond door districtscommissaris Senrita Gobardhan, die zelf ook docente is. Haar aanwezigheid gaf de kinderen de gelegenheid om meer te leren over haar rol en de werkzaamheden binnen het district.

De betrokkenheid van Gobardhan en de inspirerende activiteiten  hebben ervoor gezorgd dat de kinderen in Nickerie ook in deze vakantie een onvergetelijke ervaring zullen hebben. Het Buku Gi Pret project heeft daarmee niet alleen bijgedragen aan het plezier van de kinderen, maar ook aan hun persoonlijke ontwikkeling tijdens de vakantieperiode.

error: Kopiëren mag niet!