‘Perfecte man is een illusie’: Shah Rukh Khan’s oude video gaat viraal en Richa Chadha vindt het ‘intellectueel opwindend’

In een oud interview benadrukt Shah Rukh Khan de plot van “Paheli” en hoe voor vrouwen de “perfecte man een illusie is.” Shah Rukh Khan wordt niet alleen geprezen om zijn acteerprestaties, maar ook om zijn welsprekendheid en charisma buiten het scherm.

Een oude video van de ‘King of Bollywood’ waarin hij licht werpt op zijn film “Paheli” uit 2005 met Rani Mukherji, doet de ronde op internet en heeft de aandacht getrokken van Richa Chadha. De “Heeramandi”-actrice die onlangs moeder werd, prees SRK en noemde hem “intellectueel opwindend.”

In een bericht op X schrijft Chadha: “Is er iemand anders die zo welbespraakt en intellectueel opwindend is als deze kuiltjesgrote megaster? Wens meer films als Paheli, zodat hij meer interviews als deze kan doen, die ons een inkijkje geven in zijn wereldbeeld. #Mohabbat.”

In de virale video is te horen hoe SRK het thema “Paheli” benadrukt tegenover de interviewer. “Paheli was een volksverhaal geschreven over de emancipatie van vrouwen. Over het recht van vrouwen om te kiezen wat ze willen. Over het recht van vrouwen om het leven net zo mooi en wonderbaarlijk te leven als iedereen anders”, zegt hij in de video.

“Paheli was een film over een vrouw die eenzaam is, hoewel ze getrouwd is. Ze komt een andere persoonlijkheid tegen, een illusie, een geest – die haar alle liefde biedt die ze zich had voorgesteld dat ze zou moeten krijgen en verdienen – en ze maakt de keuze dat ze bij de geest zal blijven”.

error: Kopiëren mag niet!